PUUR JIJ

Wie ben jij als niemand kijkt? Als jij werkelijk helemaal jezelf kunt zijn? Wie dacht je dat je was maar ben je niet en wie ben je dan geworden? Hoe zou het zijn om vrijheid te mogen ervaren in jouw wijze van expressie. Om ongeremd te kunnen zijn wie jij bent? Wat is van jou en wat is van een ander? Wie ben jij als je je ontdoet van patronen en conditionering? Wie ben je als je terug mag naar jouw ware kern? Als jij je ware zelf kan en mag zijn. Wat is jóuw natuur, wie is jouw pure jij? 

 

In dit traject wandel ik 4 maanden lang met je mee.

- Eens per maand, in totaal dus 4 keer, spreken wij elkaar live of online (75 minuten per keer).

- Twee maal hebben wij telefonisch contact (30 minuten per keer).

- In de tussentijd kun je met vragen en overpeinzingen bij mij terecht via app verkeer. 

 

Inhoudelijk vindt er een afstemming plaats gericht op jou als persoon. Afhankelijk van deze afstemming kunnen o.a. de volgende methoden/technieken/elementen in samenspraak ingezet worden: mindfulness, elementen uit de psychologie, elementen uit de schematherapie, regressie.

 

We starten tijdens de eerste sessie met:

- Opschrijven en verhelderen wat jij wil bereiken waarbij we focussen op jouw ideale leven.

- Vervolgens gaan we kijken naar wat er daarvoor nog doorbroken of geheeld dient te worden.

- We stellen daarbij een plan op waar jij in je eigen omgeving op terug kunt vallen. Je vormt je eigen fundament waarin je leert verbinden met hulpbronnen. 

 

De kosten voor dit traject bedragen EUR 750,-. Let op: dit traject wordt niet vergoed door je zorgverzekeraar. Mocht je nieuwsgierig zijn of meer informatie willen, neem dan gerust Contact met mij op.